Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Andersonova supruga: Sonnen može doći na roštilj, ali neka mi ne dira guzicu! | Fight Site

Andersonova supruga: Sonnen može doći na roštilj, ali neka mi ne dira guzicu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.07.2012 18:59h Autor:

Dayane Silva

 

 Dayane Silva, supruga MMA borca Andersona Silve, napokon se oglasila i potvrdila je Andersonov poziv Chaelu Sonnenu na roštilj, no postavila je ipak jedan uvjet – nema diranja guzice!

Chael Sonnen tijekom svojih verbalnih eskapada prije meča protiv Andersona Silve dotaknuo se jednom prilikom čak i njegove supruge Dayane, poprilično neukusno komentiravši njezinu stražnjicu. Andersona je to možda i najviše od svega, uz uvredu njegovom narodu, naljutilo.

No, nakon što ga je pobijedio tehničkim nokautom, Anderson Silva je još u kavezu nakon meča pozvao Chaela da ga posjeti u njegovom brazilskom domu, dođe na roštilj i uvjeri se kakvi su Brazilci zapravo ljudi.

Mnogi su se tada u šali pitali što bi na taj poziv rekla Andersonova supruga, a sada smo saznali i njezinu stranu priče. Dayane Silva potvrdila je suprugov poziv na roštilj.

“Jako mi se sviđa Andersonov govor nakon meča. Chaele, možeš slobodno doći kod nas na roštilj, jedino što ne smiješ dirati moju guzicu. Za mene, to je bila Andersonova najveća pobjeda u karijeri. Chael nije smio pričati o meni, to je najgora stvar koju je napravio”, rekla je Dayane u razgovoru za jednu TV postaju.

Nadamo se da ćemo napokon čuti i Chaelov odgovor na ovaj ponovljeni poziv. Bilo bi i više nego zanimljivo da se ovo druženje zaista ostvari u “prljavom Brazilu”, kako je američki borac opisao Andersonovu domovinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI