Analiza na koga se kladiti u meču Filipović vs. Nelson: “Naš favorit? Cro Cop jer nije izgubio već pet godina!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.05.2018 12:19h Autor:

Screenshot

Ako ste ljubitelj klađenja i planirali ste staviti nešto novca na meč između Mirka Filipovića i Roya Nelsona na Bellatoru 200 u Londonu, onda ste vjerojatno primjetili kako kladionice niti sedam dana prije meča nisu u svoje ponude uvrstile ovaj par, kao niti jedan dvoboj s tog eventa.

No, neke specijalizine stranice za klađenje, poput JohnnyBet.com, su se neovisno o tome odlučile pozabaviti s ovim mečem i ponuditi svoju analizu i prognozu.

“Svjetske online kladionice još uvijek nisu ponudile koeficijente za meč između Cro Copa i Nelsona, kao niti za ostale mečeve na Bellatoru 200. Ali ljudi koji se razumiju u kvote i kako funkcioniraju kladionice vjeruju da će ponuđeni koeficijenti biti gotovo identični na oba borca ili da će tek mala prednost biti na strani Nelsona”, stoji u analizi.

Tko je favorit u ovoj analizi? Oni tipuju na hrvatskog borca, a evo i zašto…

“Naš favorit? Cro Cop pobjeđuje! Zašto? Kao što vidite prema podacima koje smo naveli (Cro Cop ima 8 pobjeda u nizu, a Nelson tek 3 u posljedniih 9 mečeva) Nelson ide prema dolje, a Cro Cop nije izgubio gotovo pet godina. Osim toga, dojam je da Mirko više želi ovu pobjedu od Nelsona. Tako da ćemo se kladiti na Cro Copa. Nadamo se da nas neće razočarati”, zaključuje se.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI