Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Američki gorostas Bob Sapp doslovce pojeo Maru Peraka (VIDEO) | Fight Site

Američki gorostas Bob Sapp doslovce pojeo Maru Peraka (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.12.2011 20:17h Autor:

Screenshot (Dubrovačka.tv)

Danas je u Dubrovniku održana službena vaga uoči sutrašnjeg borilačkog spektakla Noć Gladijatora 6. Razumljivo, najviše su pažnje izazvali glavni protagonisti, Maro Perak i američki gorostas Bob Sapp.

Prvi je na vagu stao domaći borac koji je imao, za njega prilično visokih, 105 kilograma. Zatim je na red došao Sapp koji se unaprijed ispričao jer je “malo lagan”. Ova nekadašnja borilačka superzvijezda je, naime, u nekim slučajevima znao imati i do 180 kilograma mišića.

No, prije nego što je stao na vagu, Sapp je priredio mali show. Uzeo je sliku svog protivnika Mare Peraka, stavio ju je u pecivo kao komad salame, te ju je pojao kao sendvič. U  slučaju da nitko nije shvatio prvi put, Amerikanac je odlučio pojesti i ostatak Perakove slike, a zatim je obavio i službenu vagu koja je pokazala za njega “samo” 155 kilograma. Laganim izračunom možete doći do razlike od 50 kg koliko će gorostas imati sutra u ringu Gospinog Polja.

U profesionalnoj karijeri Sapp se borio protiv imena kao što su Mirko “Cro Cop” Filipović, Minotauro Nogueira, a proslavio se s dvije pobjede protiv K-1 velikana Ernesta Hoosta. Ipak, posljednjih godina njegova karijera je u velikom padu i Sapp se promaknuo više u šoumena, nego u borca. Perak ipak ne smije potcijeniti 50 kilograma težeg protivnika jer samo jedan udarac od kakve zvijeri s malim rukavicama, može značiti i kraj meča.

Priredba počinje u petak u 19 sati, a možete je uživo gledati na Fight Channelu.

Noć gladijatora, popis borbi:

K-1: Boško Mišić vs. Ivan Bilić

MMA: Darko Knego vs. Novak Sakotić

K-1: Veronika Golčić vs. Danijela Pivković

MMA: Aleksandar Bulatović vs. Tonči Peruško

MMA: Matijas Barić vs. Saša Lazić

MMA: Hrvoje Slade vs. Istvan Kalmar

K-1: Marin Došen vs. Davide Longoni

MMA: Igor Alagić vs. Tihamer Brunner

MMA: Ante Delija vs. Dražen Forgač

MMA: Kristijan Perak vs. Savo Kosić

MMA: Maro Perak vs. Bob Sapp

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI