Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Amerikanci neće imati priliku gledati Mayweathera i Nasukawu | Fight Site

Amerikanci neće imati priliku gledati Mayweathera i Nasukawu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.12.2018 12:10h Autor:

Floyd Mayweather Jr i Tenshin Nasukawa

Unatoč ogromnom interesu američke publike i višednevnom ispitivanju gdje će se meč moći pogledati, Floyd Mayweather Jr. i Tenshin Nasukawa neće biti raspoloživi američkoj TV publici.

Jedno od glavnih pitanja unutar američke sportske javnosti, posljednjih nekoliko dana, bilo je kako i gdje pogledati egzicijski meč Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe. Unatoč tome što je u pitanju, kako je i spomenuto, egzibicija, interes Amerikanaca za pogledati meč je ogroman. Tako je s nestrpljenjem dočekana informacija o prijenosu.

Rizin je napokon objavio na koji će način publika iz Sjeverne Amerike moći pogledati event. To će biti putem interneta, gdje PPV prijenos cijelog programa košta 20 dolara. Zapravo, ne baš i cijelog programa, budući da je onaj meč koji ih najviše zanima, nije uključen u ponudu. Ukratko, Amerikanci će dobiti onaj pravi Rizin program koji sadrži 13 borbi, gdje u glavnoj nastupaju Kyoji Horiguchi i Bellatorov prvak Darion Caldwell. Meč Mayweathera i Nasukawe trebao bi se održati nakon toga, no sada je potvrđeno kako će biti za odabranu publiku. Zanimljivo, osim u cijeloj Sjevernoj Americi, isti meč blokiran je i u Japanu.

Ne zna se pravi razlog za ovu odluku, ali sve nam nešto miriše na to kako bi ovo trebalo imati veze s raznim uvjetima Floyda Mayweathera, koje su Japanci morali ispuniti da na kraju do ovog meča uopće dođe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI