Amanda Lucas u čast slavnom ocu ušla s likovima iz Ratova zvijezda (VIDEO)

Ostale vijesti 21.02.2012 09:15h Autor:

Amanda Lucas

Oni koji malo bolje prate slobodnu borbu znaju i tko je Amanda “Powerhouse” Lucas. Oni koji se do sada nisu sreli s ovim imenom, vjerojatno znaju njezinog oca – legendarnog holivudskog režisera Georgea Lucasa.

Umjesto da bude razmažena kćer poznatog oca, koji je usputno govoreći multi milijuner i zaslužan je za seriju legendarnih filmova “Ratovi zvijezda”, Amanda se odlučila za malo teži put. Zapravo, puno teži. Ona se odlučila na karijeru MMA borca i to joj za sada ide prilično dobro.

U pet profesionalnih dvoboja, ubilježila je četiri pobjede i tek jedan startni poraz. Na priredbe Deep 57 Impact, koja se održala proteklog vikenda, Amanda je svladala domaću borkinju, Yumiko Hotta, prisiljavanjem na predaju u trećoj rundi. To joj je donijelo i naslov prvakinje Deepa. No, ono što je zaintrigiralo medije jest njezin ulazak u dvoranu kojim je odala počast svom slavnom ocu. Amanda se pojavila s nekoliko likova iz “Ratova zvijezda” što je vrlo vjerojatno razveselilo sve šmokljane ovog svijeta. Nakon spektakularnog ulaska, uslijedio je i odličan nastavak!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI