Alvarez se pohvalio ‘ludo’ bogatim ugovorom, ali Johnson ima još bolji? ‘Po ovim bi brojkama bio jedan od najplaćenijih boraca UFC-a’

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 12:34h Autor:

Demetrious Johnson

ONE Championship se nedavno pojačao s dva jaka imena svjetskog MMA-a i u svoje redove doveo Eddieja Alvareza i Demetriousa Johnsona koji su tako odlučili promijeniti sredinu i, umjesto u UFC-u, nove izazove tražiti pod okriljem ove azijske promocije.

Alvarez se jednom, kada je cijela stvar postala službena, oglasio u medijima i otkrio da je sklopio jedan jako unosan dogovor.

“ONE me je učinio partnerom, postao sam puno više nego samo borac. Ovo je pravi paket, a ne standardni borilački ugovor gdje imaš svotu za dolazak na borbu i svotu za pobjedu. Bez da idem u detalje, reći ću vam kako moj cijeli paket vrijedi osam znamenki i to mi je garantirana svota koju ću zaraditi”, otkrio je ponosno Alvarez ESPN-u kada je pao veliki transfer.

Mnogi su se onda zapitali kako bi tek mogao izgledati ugovor ‘Mighty Mousea’, čovjeka koji je s 11 uzastopnih obrana naslova postao apsolutni UFC-ov rekorder i najuspješniji prvak u povijesti te promocije.

Iako nije htio ulaziti u detalje, njegov menadžer Malki Kawa porazgovarao je o tome s Arielom Helwanijem.

“DJ je postao naplaćeniji borac ONE Championshipa. Ako pogledamo na trenutne brojke, on bi po ovome bio i jedan od najplaćenijih boraca UFC-a. Čuli ste o kakvom ugovoru priča Eddie Alvarez? E pa DJ ima još puno bolji”, otkrio je Kawa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI