Alex Emelianenko “selfijem” potaknuo glasine o povratku: Pokazao trbušnjake i sjajnu formu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.08.2017 17:18h Autor:

Photo: Instagram

Gdje je nestao Alexander Emelianenko? Čovjek kojeg su mnogi smatrali talentom većim od svog slavnog brata se više aktivno ne bori. Rus je posljednji dvoboj odradio na prilično nepoznatoj priredbi “Coliseum FC – New History 2” još 2014. godine te je poražen nokautom u prvoj rundi od Dmitriya Sosnovskiya. Nakon toga ga više nismo vidjeli u akciji.

Fotografija koju je 36-godišnji Rus objavio na svom službenom Instagramu je ipak probudila maštu njegovih fanova i Pride nostalgičara. Na njoj, naime, Emelianenko izgleda bolje nego ikada. Čak i kada se natjecao s najtežom konkurencijom u legendarnom Prideovom ringu, Rus nije imao izražene trbušne mišiće. Sada su svih šest na broju. Emelianenko trenutačno ima 109.3 kilograma na 193 centimetra visine.

U najboljim danima Emelianenko se borio protiv Cro Copa, Josha Barnetta i Fabricija Werduma, a pobjeđivao je borce poput Kharitonova, Nastule i Thompsona. Profi “score” mu se zaustvio na 23-7.

Poznato je kako Rus ne može dobiti dozvolu za borbe u SAD-u jer boluje od hepatitisa, a gotovo redovito je imao problema i sa zakonom pa je u nekoliko navrata vrijeme provodio iza rešetaka. Je li na pomolu povratak u borilište?

Sa sve jačim RIZIN-om, ništa nije nemoguće…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI