Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Alessio Sakara napada Bellatorov pojas, Mousasi će malo pričekati | Fight Site

Alessio Sakara napada Bellatorov pojas, Mousasi će malo pričekati

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.07.2017 22:24h Autor:

Alessio Sakara/Facebook

Bellator bi u prosincu trebao održati borbu za naslov prvaka srednje kategorije, a izazivač će biti Alessio Sakara i to na domaćem terenu u Firenci.

Takve je barem vijesti iznio prvak Rafael Carvalho, koji je izjavio kako je potpisao ugovor za borbu 9. prosinca. Rekao je kako se veseli borbi protiv Sakare, dok će nakon toga biti spreman boriti se protiv Gegarda Mousasi, koji je najavio kako je spreman odmah napasti titulu. Prvak se s time ne slaže, odnosno smatra kako ovaj ipak treba odraditi jednu borbu prije toga.

Što se tiče 35-godišnjeg talijanskog Legionariusa, on je do sada nastupio dva puta kao Bellatorov borac i to oba puta u Italiji, gdje promocija pokušati napraviti svoju bitnu europsku bazu, pa su tako odlučili po treći puta u godinu i pol dana otići podno Apenina. Sakara je trenutno na skoro 19-11-2, a prije Bellatora je odradio jednu borbu u FFC-u gdje je upisao pobjedu. Imao je i prije toga jednu FFC borbu, no tamo je doživio ranu ozljedu te je ta borba poništena. Najbolju regionalnu promociju je napustio nakon što mu se ukazala prilika u Bellatoru, a čini se kako ga Scott Coker i ekipa jako cijene, budući da bi trebao dobiti priliku napasti titulu prvaka u svojoj domovini.

Što se tiče Mousasia, teško je procijeniti s kime bi se mogao boriti, budući da upravo srednja kategorija glasi kao najslabija u Bellatoru te kategorija kojoj su pod hitno potrebni kvalitetni borci. Možda baš zbog toga promocija u idućim danima ili tjednima potpiše još koje zanimljivo ime koje bi se moglo suprotstaviti Mousasiu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI