Aleksander se vraća pobjedama s Fedorom u kutu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.03.2012 08:14h Autor:

Aleksander Emelianenko (Photo by Fight Site)

Mladi Fedorov brat Aleksander Emelianenko se polako vraća pobjedničkim navikama. Nakon što je u prosincu na Bushido Litva 50 priredbi svladao Tolegena Akylbekova, problematični borac je i noćas, na M-1 Challenge 31 priredbi u St. Petersburgu pobijedio opasnog Litvanca Tadasa Rimkeviciusa.

U ratu na nogama koji je trajao rundu i pol, oba borca su imala svoje svijetle trenutke, no ukupno gledajući Emelianenko je dominirao. Ipak, nekoliko sekundi prije kraja prve runde je primio jeda kroše u bradu koji ga je bacio u nokdaun. Litvanac nije imao dovoljno vremena, ali i svježine dovršiti posao na parteru. Druga runda je donijela dominaciju ruskog borca, a nakon jedne brze ručne serije, Rimkevicius se od siline udaraca okrenuo od svog protivnika što je bilo dovoljno da sudac prekine dvoboj.

Ovo je bila 15. pobjeda u karijeri za bivšu Pride zvijezdu. Rimkevicius je, pak, zabilježio 7 poraz.

Na istoj priredbi, u glavnoj borbi večeri susreli su se legendarni Jeff Monson i domaći borac Alexey Oleinik. Amerikanac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde ubilježivši čak 44 pobjedu u profesionalnoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI