Aleksander Emelianenko izašao iz zatvora, sprema se borba s Bigfootom?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.11.2016 09:38h Autor:

Aleksander Emelianenko

Odbijena je žalba kojom se pokušalo zadržati Aleksandera Emelianenka u zatvoru te je mlađi brat Fedora Emelianenka oslobođen nakon što je odslužio nešto manje od dvije godine zatvora.

Za Alexandera su bile predviđene četiri i pol godine iza rešetaka, no on je pušten zbog dobrog vladanja. Pred njim slijede dvije godine i 23 dana društveno korisnog rada od kojeg će 10% njegove plaće ići državi.

Mlađi Emelianenko je još ranije izjavio kako planira nastaviti MMA karijeru, a ruski su mediji već počeli nagađati kako bi njegova povratnička borba mogla biti protiv bivšeg UFC-ovog borca – Antonija Silve.

Za organizaciju eventa bi navodno bila zainteresirana Eurasia Fight Nights promocija, a na glasine se osvrnuo i brazilski borac.

“Iskreno, ne znam gotovo ništa o Fedorovom bratu. Čuo sam samo ono što ste mi rekli, a upoznat sam i s činjenicom da je izašao iz zatvora. Borba? Ako dođe ponuda definitivno ćemo je razmotriti, no u ovom trenutku mu jedino mogu poželjeti sve najbolje i da karijeru nastavi čim prije”, izjavio je Silva za Sovsports.ru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI