Aleksandar Radosavljević o svom nastupu na WFC 15

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.12.2011 13:05h Autor:

Aleksandar Radosavljević

Aleksandar „Rođa“ Radosavljević, jedan od najboljih srpskih MMA boraca, izdvojio je malo vremena za ekipu Borilačkog Kluba i odgovorio na par pitanja vezanih za njegov nastup na WFC 15.  Rođa se osvrnuo na svoje pripreme kao i na novog protivnika. Prenosimo  intervju:

Spremao si se za Nandora i meč za WFC titulu, došlo je do promjene protivnika u vrlo kratkom roku. Koliko je to utjecalo na tvoje pripreme?

– Ništa značajnije nije promjenjeno. Prvobitni fokus je bio na hrvanju i toga se držimo i dalje, a želje za pobjedom ni ovog puta ne manjka.

Sam Zlatko Mahić kaže da ti je Zahariev teži protivnik od Nandora. Slažeš li se?

– Mislim da je Zaharijev dosta kompletniji borac od Nandora. Iskusniji je, dolazi iz dobrog kluba, pa ako sve to uzmemo u obzir i možemo reći da je za nijansu teži protivnik. Naravno drugačiji je tip borca, ali vjerujem da neću imati problema.

Kako teku pripreme? Je li bilo ozljeda?

– Na svu sreću ozljeda ovog puta nije bilo. Pripreme teku dobro s obzirom na obveze oko organizacije našeg turnira – Tesla 2 koji će se održati 24.12 u Beogradu. Osjećam se odlično, nisam umoran i spreman sam za meč.

Poznat si po tome da nikad nemaš neki plan priprema, već da radiš po osjećaju. Je li tako bilo i ovaj put?

– Da. Tako je bilo i ovaj put i mislim da tu praksu neću skoro mijenjati. Ne razmišljam previše o protivniku i o njegovom stilu borbe, fokusiran sam na sebe i na to da unaprijedim sebe.

Planovi za sljedeće mečeve? Što slijedi poslije WFC-a 15?

– Ne volim ništa pričati i planirati unaprijed. Želim dati sve od sebe i pobijediti u ovom meču, a kasnije ćemo razmišljati o eventualnim opcijama.

Rođo hvala ti puno na izdvojenom vremenu.

– Nema na čemu, hvala i vama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI