Ako ste propustili: Pogledajte težak nokaut Palharesa u Poljskoj (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.10.2016 14:39h Autor:

Screenshot

U siječnju 2012. godine život je sigurno izgledao prilično ružičast u očima Brazilca Rousimara Palharesa. Ovaj najveći majstor poluga i zahvata na noge u MMA svijetu je tada, naime, ubilježio već sedmu pobjedu u elitnom UFC-ovom Octagonu. Uz samo dva poraza (Henderson i Marquardt) ne čudi da su čelnici UFC-a nakon slavlja protiv Mikea Massennzia odlučili pojačati tempo i gurnuti ga na malo teži put.

Uslijedili su doduše porazi od Belchera i Lombarda, no kontroverzni majstor grapplinga se uspio vratiti na pobjedničke staze u listopadu 2013. godine slavljem protiv Mikea Pierca. Na njegovu žalost tada ga je ponovno izdao njegov u najmanju ruku zabrinjavajući temperament koji ga s vremena na vrijeme natjera na nerazumno dugo držanje zahvata na borcima koji u agoniji boli tapkaju i vrište ili koji mu šapuće da bi protivnika bilo dobro ubosti prstima u oči. “Toquinho” je najprije otpušten iz UFC-a, a slično se dogodilo i nakon meča protiv Jakea Shieldsa u WSOF-u. Naravno zbog divljačkog ponašanja.

Brazilac je bio prisiljen sreću i angažmane potražiti u Europi. Nažalost po njega, njegova dosadašnja europska avantura je bila prava katastrofa. Najprije je poražen od anonimnog Emila Webera Meeka u talijanskom Venatoru da bi proteklog vikenda nastupio na poljskom KSW-u 36.

Rezultat je bio isti kao u svibnju – težak nokaut! Michal Materla ga je pogodio teškim aperkatom u drugoj rundi poslavši ga pritom u zemlju snova. S obzirom da je ovaj nokaut prošao pomalo ispod radara, odlučili smo ga podijeliti još jednom s vama…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI