Ako ste mislili da u Bellatoru nema doping testova, u krivu ste…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.01.2018 12:25h Autor:

Ilustracija

Ako ste pomislili da u Bellatoru ne testiraju borce na doping, prevarili ste se. Barem tako tvrde iz te američke MMA promocije u kojoj nitko jako dugo vremena nije pao na nedozvoljena sredstva dok u isto vrijeme u konkurentskom UFC-u, padaju redom “kao kruške sa stabla”…

U ponedjeljak smo tako saznali da su i Matt Mitrione i Roy Nelson nasumično testirani uoči njihovog međusobnog dvoboja na Bellatoru 194 koji slijedi 16. veljače u Mohegan Sun hotelu. Taj meč je, podsjećamo, dio Bellatorovog Grand Prixa teškaša.

O testiranju smo saznali od Mikea Mazzullija, glavnog čovjeka posebne Atletske Komisije koja zastupa interese “Mohegan Tribea”, a u čijoj se ingerenciji održava Bellator 194. Ako se možete prisjetiti incidenta Conora McGregora na Bellatorovoj priredbi u Dublinu, onda znate da je i tamo nadležna bila upravo ova posebna Komisija.

Prema onome što je Mazzulli otkrio medijima, Mitrone i Nelson su testirani tijekom Bellatora 192 gdje su odrađivali neke promotivne zadatke za svog poslodavca. Obojica su na koncu prošli test pa je sve spremno za njihov dvoboj sredinom veljače.

Nije jasno hoće li borci biti testirani i uoči te nakon samog nastupa, kao što je to slučaj s UFC bocima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI