Čak 31 posto čitatelja Fight Sitea smatra da je meč Kimba i Shamrocka namješten!

Ostale vijesti 07.07.2015 11:22h Autor:

Kimbo vs. Ken

Ako je suditi prema rezultatima posljednje ankete Fight Sitea, Scott Coker i Bellator imaju razloga za dublje promišljanje. Naime, naši čitatelji su glasovima pokazali da ih meč Kimba Slicea i Kena Shamrocka nije nimalo zanimao, a većina onih koji su ga pratili smatraju da je namješten.

No, krenimo od početka. Iako je srušio sve rekorde gledanosti kada je u pitanju najljuća UFC-ova konkurencija, reakcije nakon meča Kimba Slicea i Kena Shamrocka su bile više nego loše. Većina MMA poznavatelja, uključujući i Joea Rogana, smatra da je dovoboj bio namješten te sumnjaju u njegovu ispravnost. Očekivano, akteri su tako što odbacili s gnušanjem te tvrde da se radi o napadu na njihov dignitet i ostavštinu.

U našoj posljednjoj anketi smo vas pitali vrlo izravno: "Je li meč Shamrocka i Kimba Slicea namješten?"

Čak 40 posto čitatelja Fight Sitea je odabralo odgovor "Iskreno, briga me", što dovoljno pokazuje o stavu prema takvim dvobojima koji zapravo služe samo da bi se podignula prašina i prodao event. Ono što je još više zabrinjavajuće za Scotta Cokera jest drugi najpopularniji odgovor za koji se odlučilo 31 posto glasača, a prema njemu čitatelji Fight Sitea vjeruju da je meč bio namješten. 18 posto je uvjereno da se radilo o pravom dvoboju i izabrali su "Ne, to su gluposti", dok je problema s procjenom imalo 11 posto gledatelja te su se odlučili za odgovor "Teško mi je procijeniti".

Zahvaljujemo svima na izdvojenom vremenu i vrijednim glasovima. Rezultate ankete možete komentirati ispod ovog članka.

[anketa=215]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI