Adriano Moraes obranio ONE FC titulu u muha kategoriji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.03.2015 16:39h Autor:

Adriano Moraes

Održan je ONE FC 25 event, gdje je glavni fokus bio na borbi za naslov prvaka u muha kategoriji. Adriano Moraes je uspješno odradio obranu, tako što je sudačkom odlukom bio bolji od Asuke Mikamia.

Moraes je odradio uspješan nastup i došao do svoje četvrte ONE FC pobjede u nizu, no isto tako i do prve u organizaciji koju nije izborio prekidom. Japanski borac Asuka Minami se prezentirao kao "tvrd orah", no ne i više od toga, iako je ovu borbu odradio ofenzivnije od brazilskog prvaka.

Ono što je presudilo bili su puno precizniji i konkretniji udarca od strane Moraesa, kao i puno bolje snalažanje u parteru, gdje je bio prije svega aktivniji. Sve je to bilo dovoljno za obranu naslova i 13. pobjedu u 14 profesionalnih borbi.

Event, koji se održao u malezijskom Kuala Lumpuru, nije na svom programu imao velikih zvijezda, osim možda domaćeg borca i organizacijskog veterana Petera Davisa, koji je slavio nokautom u prvoj rundi.  Ukupno je ovo bio izuzetno uspješan event za malezijskeg borce, odnosno svih pet su došli do pobjede.

ONE FC 25 rezultati:

Adriano Moraes def. Riki Shibuya, jednoglasna odluka
Peter Davis def. Rajinder Singh Meena, TKO – R1 (2:41)
Ann Osman def. Walla Abas, SUB – R1 (2:20)
Ev Ting def. Cary Bullos, SUB – R2 (1:05)
Gianni Subba def. Thanh Vu, KO – R1 (0:20)
Kristie Gannaway def. April Osenio, SUB  – R2 (2:50)
Chan Rothana def. Ramon Gonzales, TKO  – R1 (4:49)
Agilan Thani def. Reant Febriza Rainir, TKO  – R1 (1:20)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI