50 Cent prodao svoju frazu “Get the Strap” Bellatoru za milijun dolara!?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2018 13:24h Autor:

Photo: Twitter

Iz SAD-a nam stiže pomalo nevjerojatna vijest. Slavni raper 50 Cent je prodao svoju frazu, koju je ranije autorski zaštitio, Bellatoru za nevjerojatnih 1 milijun dolara.

Vjerovali ili ne, i to je moguće. Viacom, kompanija koja stoji iza promocije Scotta Cokera, je odlučila kupiti krilaticu “Get the Strap”, a kada je 50 Cent za nju tražio čak 1 milijun dolara za autorska prava, oni su na to pristali.

Razlog kupovine ove fraze jest linija sportske odjeće koju Bellator upravo priprema, a koja će biti brandirana baš ovom frazom.

I 50 Cent je imao slične planove, ali je direktor njegovog “G-Unita” nedavno američkim medijima otkrio kako nije želio riskirati, nego je odmah unovčio popularnu frazu.

A unovčio ju je preko Bellatora. I to je potvrdio postom na svom službenom Instagramu.

Glasnogovornik Bellatora je kasnije pokušao demantirati informaciju rekavši za portal HipHipDX da rade na dogovoru, ali da ne može govoriti o ciframa. Demantirao je  da se radi o iznosu od milijun dolara. No, analitičari su odmah procijenili da Bellator ne želi priznati da frazu plaća milijun dolara, a borce na uvodnom programu po 500.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI