50 Cent pobjedniku Bellatorovog Grand Prixa daruje 1 milijun dolara u kešu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.09.2018 11:12h Autor:

Bellator logo

Pobjednik Bellatorovog Grand Prixa u velter kategoriji će dobiti miliju dolara u kešu koji će mu osobno predati slavni reper 50 Cent.

Vijest je to koja je zasigurno razveselila sve sudionike ovog sjajnog turnira. Curtis Jackson već neko vrijeme flertuje sa Scottom Cokerom i njegovom borilačkom promocijom da bi sada ta suradnja postala i službena.

U četvrtak je američka promocija objavila kako su stigli do dogovora s 50 Centom koji uključuje njegov brand šampanca “Le Chemin du Roi”. Taj bi se brand trebao pojavljivati redovito na budućim eventima kao dio vizuala.

“Roster Bellatora je ispunjen s nekima od najkarizmatičnijih boraca svojeta. Kako moj odnos s Bellatorom bude rastao vidjet ćete me kako ulazim i u menadžerske sfere odnosa s borcima koji će mi omogućiti da s njima odrađujem razne projekte na Viacom mreži, kao i drugim mrežama kojima imam pristup”, stoji u izjavi 50 Centa koje je poslano s priopćenjem Bellatora.

Osim što su sklopili partnerski dogovor, Jackson je očito bio spreman “donirati” svojih milijun dolara kao nagradu za pobjednika Bellatorovog turnira u velter kategoriji.

Turnir će započeti ovog vikenda na Bellatoru 206 kada će se sudariti dva bivša prvaka Douglas Lima i Andrey Koreshkov. U turniru sudjeluju i prvak Rory MacDonald, Jon Fighth, Paul Daley, Michael Page, Ed Ruth i Neiman Gracie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI