Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
2016. godinu večeras zatvaramo sjajnim WSOF eventom s četiri borbe za titulu (VIDEO) | Fight Site

2016. godinu večeras zatvaramo sjajnim WSOF eventom s četiri borbe za titulu (VIDEO)

Ostale vijesti 31.12.2016 19:25h Autor:

WSOF 34

Čast da odrade posljednji veliki MMA event u 2016. godini pripada World Series of Fightinh promociji, koja će godinu ispratiti program na kojem se nalaze gotovo sve njihove najveće zvijezde, uz čak četiri borbe za titulu.

Kada ovaj event krene, u našim krajevima će već biti 2017. godina, no po nekom planu WSOF-a, glavna borba eventa mogla bi biti na programu taman pri ulasku u 2017. na američkom kontinentu.

Promocija je pripremila program s deset borbi, a od prvobitnog plana na njemu se ne nalazi tek Joao Zeferino. Ovaj BJJ majstor se ozlijedio pa će titulu u vlasništvu najveće zvijezde promocije, Justina Gaethjea, napasti Luiz Firmino, inače borac velter kategorije i dugogodišnji član Blackzilliansa.

Također, dobit ćemo odgovor na pitanje koje MMA fanatike već dugo vremena zanima. Tko je bolji, Jon Fitch ili Jake Shields. Naravno, riječ je o duelu koji ne obećava neku atraktivnost, no svakako je intrigantno saznati tko je bolji. Titulu brani i Marlos Moraes protiv Josenalda Silve, a bantam prvak je ujedno i najiskusniji borac ove promocije.

Posljednja obrana titule je onako dvostrukog prvaka Davida Brancha. On će ovog puta braniti titulu u srednjoj kategoriji (vlasnik je i one u poluteškoj), a čeka ga Louis Taylor. Ova borba će zapravo otvoriti glavni program, a između njih se ugurao duel Yushina Okamija i Paula Bradleya. Inače, event se održava u Madison Square Gardenu, a svakako je zanimljivo vidjeti hoće li promociji uspjeti namjera da Novu godinu dočekaju zajedno s fanovima na svom debiju u New Yorku.

WSOF 34 – Raspored

Justin Gaethje (c) vs. Luiz Firmino
Jon Fitch (c) vs. Jake Shields
Marlon Moraes (c) vs. Josenaldo Silva
Yushin Okami vs. Paul Bradley
David Branch (c) vs. Louis Taylor
Smealinho Rama vs. Jake Heun
Shane Kruchten vs. Jeremy Mahon
Jared Rosholt vs. Caio Alencar
Bruno Santon vs. Vagad Vagabov
Andrew Harrison vs. Bruce Boyington

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI