15-godišnji MMA borac prebio i pobijedio osam godina starijeg protivnika (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.04.2016 01:29h Autor:

screenshot

Možda se buduća MMA zvijezda stvara u američkoj saveznoj državi Montana, gdje je 15-godišnji Conall Powers impresionirao u svojoj prvoj amaterskoj MMA borbi.

Iako je još uvijek golobradi dječak, Conallu Powersu ta činjenica uopće nije smetala da se predstavi u najboljom svjetlu kad je prvi put dobio priliku nastupiti pred većom publikom. Bilo je to prije tri tjedna, na eventu promocije Intense Championship Fighting, imena ICF 24.

Powersa je čekao još jedan debitant, no osam godina stariji borac, Richard Kohlman. Borba nije bila sankcionirana, nego se je vodila kao amaterska, a samim time je bila u potpunosti legalna, iako Powers još uvijek nema niti vozačku dozvolu, dok mu je punoljetnost udaljena preko šest godina.

No, kad je borba krenula, vidjelo se koliko je ovaj mladi momak zapravo u MMA-u te koliko dobar posao radi njegov otac, koji mu je ujedno i trener. Borba nije dugo potrajala, a Powers je izgledao uistinu impresivno, koliko možete vidjeti u videu.

Jedan od najboljih svjetskih MMA novinara, Ben Fowlkes, sve je to pratio iz prvih redova, a ovog momka i njegov tim je pratio i prije samog ulaska u kavez te je o tome napisao cijelu priču, koju uistinu vrijedi pročitati, a priloženo je i puno fotografija. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite OVDJE.

Ukoliko niste, najbolje da pogledate borbu, a nakon što vas dječak oduševi, možda i budete htjeli znati nešto više o njemu. On je nakon borbe izjavio kako je već idući mjesec spreman za novi nastup, koji bi se, kao i ovaj, morao održati u njegovoj rodnoj saveznoj državi, Montani. Barem dok ne napuni 18 godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI