10 sati čistog borilačkog užitka: Glory Grand Slam i Dream 18 na Fight Channelu! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.12.2012 20:10h Autor:

Glory Grand Slam i Dream 18

Japan je poznat po maratonskim borilačkim spektaklima na Staru Godinu. Da se tradicija ne bi prekinula, pobrinula se trenutačno najjača svjetska kick boks promocija Glory WS prebacivši svoj završni turnir upravo na 31. prosinca. Naknadno se istoj priredbi pridružio i Dream sa svojim 18. eventom što zbrojeno daje desetak sati vrhunskog borilačkog programa. Prijenos uživo možete pogledati na Fight Channelu stoga posljednji dan u 2012. rezervirajte samo za FC.

Daniel Ghita, Semmy Schilt, Remy Bonjasky, Gohkan Saki, Peter Aerts…samo su neka od top imena svjetske kick boks scene koja će nastupiti u Tokiju. Među elitnih top 16 se našao i hrvatski borac Igor Jurković koji se u prvoj rundi sastaje s Brazilcem Andersonom "Braddockom" Silvom. Da bi postao pobjednik Grand Slama, Jurković mora u jednoj večeri pobijediti čak četvoricu vrhunskih protivnika što bi zaista bio pravi sportski podvig.

Mnogi fanovi stand up borbe upravo zbog koncentracije ovako kvalitetnih boraca smatraju da je Gloryjev Grand Slam najjači kick boks turnir u povijesti ovog sporta.

Kada tome pridate i povratak na scenu nekoć vrlo uglednog Dreama i pregršt sjajnih MMA dvoboja, jasno je kako se radi o pravoj borilačkoj poslastici. Na Dream 18 priredbi će nastupiti legendarna japanska MMA imena poput Tatsuye Kawajirija, Hayate Sakuraija, Shinye Aokija i velikog Kazuyukija Fujite. Gledatelji iz Hrvatske će ipak posebno navijati za Igora Jurkovića i njegov ispit karijere u vidu nastupa na Gloryjevom Grand Slamu.

Program iz legendarne Saitama Super Arene počinje u ponedjeljak već u 8 sati ujutro stoga se pripremite za cjelodnevno praćenje Glory Grand Slama i Dream 18, a Staru Godinu rezervirajte za Grand Slam.

Jeste li znali?

Da Schilt, Bonjasky i Aerts zajedno imaju čak deset naslova K-1 Grand Prix pobjednika.

Da je Igor Jurković nastupio na Cro Cop Final Fightu gdje je pobijedio Francuza Freddyja Kemayja.

Da se Dream na scenu vraća nakon točno godinu dana pauze.

Glory Grand Slam

Semmy Schilt vs. Brice Guidon
Rico Verhoeven vs. Sergei Kharitonov
Raomoru vs. Gokhan Saki
Igor Jurković vs. Anderson "Braddock" Silva
Filip Verlinden vs. Remy Bonjasky
Jamal Ben Saddick vs. Errol Zimmerman
Mourad Bouzidi vs. Peter Aerts
Fabiano "Cyclone" Aoki vs. Daniel Ghita

Dream 18

Tatsuya Kawajiri vs. TBA
Bibiano Fernandes vs. TBA
Hiroyuki Takaya vs. TBA
Satoru Kitaoka vs. TBA
Robin van Roosmalen vs. TBA
Jerome LeBanner vs. TBA
Hayato Sakurai vs. Phil Baroni
Shinya Aoki vs. Will Brooks
Naoya Ogava vs. Kazuyuki Fujita

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI