Zovko potvrdio: Cro Cop se u Los Angelesu bori protiv Millera!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.05.2014 09:55h Autor:

Jarrell Millerr

Mirko Filipović će 22. lipnja u Los Angelesu na Gloryju 17 ponovno ukrstiti rukavice s američkim kick boksačem i profi boksačem, Jarrellom Millerom.

Miller potvrdio revanš i zaprijetio: Razvalit ću Cro Copa! (VIDEO)

Službenu potvrdu ovog dvoboja smo dobili od Cro Copovog menadžera Orsata Zovka koji nam je u razgovoru prije dva dana potvrdio kako je upravo ovaj Amerikanac najizgledniji Filipovićev protivnik no da ugovor još uvijek nije potpisan. U međuvremenu se to promijenilo o čemu svjedoči i Millerov Instagram profil na kojem je priprijetio Filipoviću riječima "On će pasti" i " Opet ću ga razvaliti".

Zovko nam je danas ponovno u kratkom razgovoru potvrdio da je Glory napokon uspio dogovoriti sve s Amerikancem.

"Miller je nakon otkaza Kharitonova čitavo vrijeme bio najizgledniji protivnik, a jučer je i konačno dvoboj dogovoren. Do meča je ostalo više od tri tjedna što je sasvim dovoljno da bi se Cro Cop još dodatno specifično pripremio za Millera", potvrdio je Zovko i dodao:

"Mirko je Jarrella svladao u četvrtfinalu K-1 WGP-a te sam uvjeren da će ga pobijediti i u Los Angelesu."

Filipović je od povratka kick boksu (Final Fight 2012.) ubilježio sve pobjede osim posljednjeg poraza protiv Remyja Bonjaskog na GLORY-ju 14 u Zagrebu. Dvoboj protiv Millera će mu biti drugi u prestižnoj svjetskoj kick boksing promociji. Cro Cop nakon Los Angelesa ponovno navlači manje rukavice kako bi se obračunao sa Satoshijem Ishiijem na INOKI Genome priredbi u Tokiju 23. kolovoza. Sve u svemu, ispred Filipovića je "pakleno ljeto".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI