Zovko: Duboko sam vjerovao sam da Mirko može osvojiti K-1 WGP!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.03.2013 12:04h Autor:

Photo by Fight Channel (Ivana Kaurloto)

Nakon što je Mirko Filipović trijumfirao na njegovoj priredbi, glavni producent K-1 WGP-a i čelnik Fight Channela, Orsat Zovko, nije mogao sakriti emocije.

Najprije se odmah u ringu zahvalio svim gledateljima koji su došli podržati hrvatsku borilačku legendu riječima "To vam nikada nećemo zaboraviti", a zatim je na press konferenciji poručio – "Sada se mogu prestati baviti ovim poslom".

"Zahvaljujem se svima koji su nas podržali i koji su napunili Arenu. Moja ekipa na Fight Channelu je radila danonoćno da bi organizirali K-1 WGP Finale na ovaj način. Uložili smo ogromne napore da bi posao odradili na najbolji mogući način", izjavio je Zovko dodavši:

"Teško je sada naći riječi za Mirkovu pobjedu. Ja sam duboko vjerovao u njega. Vjerovao sam da može pobijediti u sva tri meča i postati K-1 WGP pobjednik. Cijela ova priča je naprosto nevjerojatna. Hvala i gospodinu Mikeu Kimu koji nam je povjerio produkciju ove priredbe. Nakon ovakve priredbe i ovakvog raspleta, mogu se i prestati baviti ovim poslom.."

No tu priči nije kraj. Zovko je najavio vrlo burnu 2013. i desetak evenata u vlastitoj organizaciji.

"Da, ovo je tek početak. Planovi su veliki i uključuju desetak vrhunskih borilačkih priredbi. Startamo već 5. travnja u Zadru u Spaladium Areni sljedećim Final Fightom", zaključio je čelnik Fight Channela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI