Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Znate li čega se Cro Cop užasava? | Fight Site

Znate li čega se Cro Cop užasava?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.03.2013 05:28h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović poznat je kao veliki ljubitelj životinja, mnogima je u sjećanju još njegova nedavna akcija putem Facebooka kada je tražio novi dom za napuštene pse.

Nema sumnje kako Cro Cop voli životinje, a u nedavnom razgovoru za Večernji list priznao je kako se nekih ipak užasava. Odgovor o kojim životinjama se radi neće previše iznenaditi.

"Veliku ulogu u ljubavi prema psima ima to jeste li odrasli uz pse ili niste. Moje su sinove psi dočekali čim su rođeni. Eto, baš jutros vidio sam kako rotvajlerica spava s Ivanom i njemu je to najnormalnije. Ne kaže se uzalud da su psi najbolji čovjekovi prijatelji. Oni čovjeka neće nikada razočarati, ne znaju se pretvarati, kad gazda dođe kući raduju mu se."

"Žena pak čovjeka može dočekati s najljepšim osmijehom na svijetu, a možda bi mu najradije zabila sataru pod plećku. Opet karikiram, no doista volim životinje, čak i zmije koje me užasavaju. Kad vidim zmiju, sat mi na ruci stane od straha, no svejedno je ne bih ubio već bih je vratio u prirodu", rekao je Cro Cop.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI