Žestoko nakon pressice, Haye udario Bellewa tijekom sučeljavanja (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.11.2016 20:35h Autor:

Haye vs. Bellew (photo: Instagram)

Danas je održana press konferencija kojom je najavljen veliki britanski boksački okršaj između Davida Hayea i Tonya Bellewa, a iako je do meča ostalo više od tri mjeseca, danas je upućen prvi udarac.

Sama pressica bila je podosta slična kombinaciji izjava oba borca tijekom posljednjih dana, pa se ništa nije promijenilo niti kad su se našli za istim stolom. Od strane Hayea su dolazile većinom šablonske izlizane uvrede, dok Bellew svoj trash talk odrađuje malo inteligentnije, pa se može reći kako je uspio isprovocirati Hayea.

To se najbolje vidjelo tijekom sučeljavanja. Nakon što su im se lica približila, Bellew je kratko odgurnuo Hayea, koji je refleksno odgovorio krošeom u bradu svom budućeg protivnika. Nakon toga je došlo do naguravanja, tijekom kojeg je Haye vrlo ljutito reagirao i prema menadžeru Eddiea Hearnu.

Poznati bivši britanski boksač Johnny Nelson je sve prokomentirao ovako: “Da je ovdje riječ o teniskom meču, rekao bih kako je 15:ništa za Bellewa, jer je uspio dovesti Hayea baš tamo gdje je htio.”

Pogledajte kako je izgledala pressica te incident nakon nje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI