Zavrzlame: Mayweather povukao rezervaciju za 26. kolovoz

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 10:52h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Čini se kako 26. kolovoz ipak neće biti konačni datum održavanja boksačkog meča između Floyda Mayweathera jr-a i Conora McGregora. Nakon što su jučer američki mediji javili iz izvora bliskih slavnom boksaču da je stavljen potpis na konačni ugovor, ali i da je Mayweather rezervirao MGM Grand Garden Arenu u Las Vegasu za 26. kolovoz i zatražio dozvolu za održavanje priredbe pri Atletskoj Komisiji Nevade, činilo se da je stvar gotova.

U srijedu je ipak došlo do promjenje. LA Times javlja kako je zahtjev Mayweathera za rezervacijom slavne dvorane u “gradu kocke” povučen nedugo nakon što je ona prvotno rezervirana. Naime, priredba bi bila predmet današnjeg sastanka Atletske Komisije Nevade koja u ovakvim stvarima daje konačnu riječ i izdaje licencu za natjecanje. Šef Komisije Bob Bennett je potvrdio da Mayweather može naknadno ponovno rezervirati termin u dvorani i zatražiti dozvolu od Komisije.

Ono što nije bilo poznato do sada, a što je iscurilo u javnost prilikom Bennettove izjave, jest da će meč Mayweather vs. McGregor biti emitiran na Showtime kanalu.

Ukoliko se boksački mega spektakl ne održi u kolovozu, idući vjerojatni datum bi bio tek u studenom radi prebukiranosti dvorana u Las Vegasu i drugih faktora. Također je potvrđeno da u ovom trenutku niti McGregor, niti Mayweather, nemaju valjanu licencu da bi boksali u državi Nevadi. Ipak, Bennett tu ne vidi problem jer prema njegovim riječima dobivanje licence ne traje predugo i eventualni datum u kolovozu je itekako realan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI