Započeli pregovori za Pacquiao vs. McGregor!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.12.2017 13:25h Autor:

Pacquiao i McGregor (Instagram)

Započeli su prvi razgovori oko potencijalnog boksačkog meča između Conora McGregora i Mannyja Pacquiaa.

Borba koja se već spominjala u nekoliko navrata počinje polako dobivati prve obrise, a veliku vijest je za AFP otkrio legendarni Filipinac.

Jedan od najuspješnijih boksača u povijesti i čovjek koji je osvajao titule u osam različitih kategorija tvrdi da su prvi sastanci obavljeni te kao jedan od termina vidi već travanj iduće godine.

“Obavljeni su prvi razgovori, ali nismo više ništa pričali nakon toga. Ako uspijemo ovo ispregovarati, s moje strane nema problema. To je OK za nas obojicu”, izjavio je Pacquiao.

‘Pac-Man’ posljednji put nastupio u srpnju ove godine kada je poražen od Jeffa Horna kontroverznom sudačkom odlukom. S druge strane, Irca u borbi nismo gledali od boksačkog meča s Floydom Mayweatherom Jr-om.

Daleko je ovo od nekog konačnog dogovora, a i sam je Pacquiao potvrdio da je McGregor samo jedno od imena s kojima pregovaraju. Ako zaista dođe do ovog dvoboja, pitanje je hoće li UFC i dalje držati svoju zvijezdu na tronu lake kategorije ili će “The Notoriousu” konačno oduzeti pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI