Zabrinutost u Mayweatherovom timu: “McGregor je snažan i u stanju je napraviti luđački potez”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.06.2017 16:17h Autor:

Mayweather Jr i McGregor

Rijetki su oni koji Conoru McGregoru daju izglede u borbi koja ga 26. kolovoza čeka s Floydom Mayweatherom Jr-om. No većina njih složit će se da Irac najbolje izglede ima u ranijim rundama i to pod uvjetom da mu tijekom istih u jednom trenutku savršeno sjedne njegova ubojita ljevica.

Postoje i oni koji predviđaju da će Floyd toliko isfrustrirati McGregora, da će UFC-ova zvijezda jednostavno posegnuti za MMA tehnikama, uslijed toga zadobiti diskvalifikaciju, ali ujedno i napraviti show o kojem će se još dugo pričati.

Jedan od tih ljudi je i Nate Jones, Mayweatherov pomoćni trener koji je u intervjuu za Submission Radio dao svoju prognozu ovog dvoboja.

“Mislim da bi ova borba mogla završiti tako da ga Floyd nadboksa i pošteno prebije. Drugi način na koji bi mogla završiti, i oko kojeg sam zabrinut, je taj da Floyd dovede McGregora do točke u kojoj će ovaj biti toliko isfrustriran da bi mogao učiniti nešto ludo. To je jedina stvar oko koje se brinem.

Brinem se više oko ove borbe i jer je Floyd sada malo stariji. Njemu je 40 godina, a McGregor ima ludu i čudnu snagu. Ima i čudne udarce iz čudnih kuteva. I to me brine. Ali moja je prognoza takva da će ga Floyd zbuniti i isfrurstrirati te završiti u kasnijim rundama ili će ga nadboksati pa će McGregor učiniti nešto glupo i izgubiti borbu”, zaključio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI