WSB: Veliki korak Astane Arlans prema finalu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.05.2015 16:48h Autor:

WSB

Nakon prvog polufinalnog dana Svjetske boksačke serije u kojem su se sastali Astana Arlans i Russian Boxing Team, kazahstanska je momčad povela s 5:0 i napravila ogroman korak prema finalu.

U finale se već plasirala Cuba Domadores koja u dva dana nije prepustila niti jedan meč Mexico Guerrerosima. S čistih 10:0 Kubanci su sigurno došli u finale te će braniti naslov. Po svemu sudeći u finalu će im se suprotstaviti Astana Arlans iz Kazahstana koja je prvog polufinalnog dana ostvarila svih pet pobjeda protiv suparnika iz Rusije.

U svim su mečevima boksači iz Kazahstana bili uvjerljivi i niti jednog trenutka nisu dali mogućnost svojim suparnicima da se ponadaju eventualnom bodu. Prva četiri meča dobili su jednoglasnom odlukom sudaca, a u posljednjem je Vassiliy Leviti došao do pobjede nakon diskvalifikacije njegovog suparnika  Vitalyja Kudukhova.

Drugi polufinalni dan na rasporedu je već sutra, u nedjelju 24. svibnja, i boksačima Astane potrebna je tek jedan pobjeda da osiguraju finalni obračun s Kubancima.

Prijenos možete pratiti uživo od 13:15 sati na Fight Channelu.

WSB polufinale (prvi dan)

Astana Arlans vs. Russian Boxing Team 5:0

Temirtas Zhusupov vs. Vadim Kudriakov (jednoglasna odluka sudaca)
Kairat Yeraliyev vs. Andranik Grigorian (jednoglasna odluka sudaca)
Samat Bashenov vs. Avak Uzlian (jednoglasna odluka sudaca)
Meiirim Nursultanov vs. Sukhrob Sidikov (jednoglasna odluka sudaca)
Vassiliy Levit vs. Vitaly Kudukhov (diskvalifikacija Kudukhova)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI