WSB: Astana Arlans sigurno prošla u finale!

K1 / Boks 24.05.2015 17:12h Autor:

WSB

Kazahstanska Astana Arlans plasirale se u finale Svjetske boksačke serije (WSB) u kojem će se susresti s braniteljem naslova Cuba Domadores.

Već je nakon prvog dana bilo jasno da će Astana Arlans ostvariti plasman u finale WSB-a. Velikih 5:0 ostavljalo je dovoljno prostora jer teško je bilo vjerovati da Russian Boxing Team može potpuno preokrenuti rezultat.

Već je prvi dvoboj drugog polufinalnog dana donio odluku o ukupnom pobjedniku. Olzhas Sattibayev je u meču s Karenom Arutiunianom ostvario pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca i donio šesti odlučujući bod svojoj momčadi. Nakon toga radilo se isključivo o borbama za prestiž u kojima su nažalost u nekim trenucima bili u glavnim ulogama suci te su ponovo pokazali da su najslabija karika Svjetske boksačke serije.

Njihove pogreške i krive procijene ipak nisu mogle utjecati na konačni rezultat jer Astana je potvrdila da je znatno kvalitetnija te je slavila s ukupnih 9:1 i zasluženo izborila finale u kojem će joj protivnik biti aktualni prvak Cuba Domadores.

WSB polufinale – drugi dan

Astana Arlans vs Russian Boxing Tema 4:1

Olzhas Sattibayev vs. Karen Arutiunian 3:0 (jednoglasna odluka sudaca)
Zakir Safiullin vs. Artur Subkhankulov 3:0 (jednoglasna odluka sudaca)
Daniyar Yeleussinov vs. Iagub Nuriev 2:1 (podijeljena odluka sudaca)
Nurdaulet Zharmanov vs. Eduarda Yakushev 0:3 (jednoglasna odluka sudaca)
Ivan Dycko vs. Ruslan Shamalov TKO (R2 1:28)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI