Wilnis i Duut respektiraju Brestovca i Jurkovića i vesele se publici u Areni

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.03.2014 15:44h Autor:

Michael Duut

Osim Mirka Filipovića, u subotu će na Glory 14 eventu nastupiti još nekoliko hrvatskih boraca, no između ostalih se istiću Mladen Brestovac i Igor Jurković, veliki potencijali, a oba borca će nastupiti protiv protivnika iz Nizozemske, Jahfaira Wilnisa i Michaela Duuta.

Wilnis i Duut su već imali prilike nastupiti u Hrvatskoj, gdje ih je oduševila publika, no ovog puta imati će ju protiv sebe budući da nastupaju protiv domaćih boraca. Na pitanje kako će se osjećati u tom trenutku odgovorio je Duut: "Uvijek je sjajno nastupati pred puno publike, a ne bojim se tog što će biti protiv mene. Publika voli način na koji se ja borim i gotovo uvijek me podržavaju, pa vjerujem da će tako biti i sada. Ako čak i ne budu za mene tijekom meča, vjerujem da će nakon borbe postati moji navijači."

Nešto slično je odgovorio i Wilnis, koji se bori protiv Brestovca, a na pitanje što zna o svom protivniku rekao je: "Mi smo borci, ako ne respektiramo jedni druge to nije dobro. Tako i ja respektiram Mladena i znam da je sjajan borac te se nadam da isto tako respektira i on mene. Naravno, u borbi svatko od nas vjeruje da je bolji, no izvan ringa među nama svima vlada jedan veliki respekt."

Hrvatski borci bili su upitani o nastupima pred svojom publikom. Brestovac koji je nastupao u Areni oba prethodna puta kada i Filipović rekao je: "Drago mi je da nastupam u Gloryu u svom gradu, a iskreno, bili bi mi čudno da Mirko ne nastupa, jer sam već navikao biti s njim na istom eventu". Jurković, koji je nastupio na Cro Cop Final Fightu, no ne i na K1 finalu rekao je: "Mirko je moj uzor i borac zbog kojeg sam uopće počeo trenirati. Sama činjenica da smo na istom eventu, da ćemo dijeliti svlačionicu, pa čak i ovo da je govorim na njegovoj pressici mi imponira. Izuzetno sam ponosan zbog ove prilike."

Sva četiri borca su pohvalila Glory organizaciju i pozvala publiku da dođe uživati u vrhunskim borbama najbolje svjetske kickbox organizacije

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI