Wilder već sad postavio uvjete za potencijalni okršaj s Joshuom: “Ispod toga ne idem”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.10.2018 11:46h Autor:

Joshua i Wilder (Instagram)

Ispred Deontaya Wildera je veliki meč protiv Tysona Furyja, ali WBC-ov teškaški prvak već sada gleda na ono što bi mu donio trijumf u noći 1. prosinca.

Pobjednik ovog dvoboja širom će si otvoriti vrata za spektakularni susret s Anthonyjem Joshuom, a kako ‘Brončani bombarder’ nimalo ne sumnja u to da će uzdignute ruke napustiti Staples Centar u Los Angelesu, tako već sada priprema teren za okršaj s britanskom zvijezdom.

Wilder je već nekoliko puta pregovarao s Joshuinom stranom, ali potpuno bezuspješno čak i u situacijama kada je prihvatio, po njegovom mišljenju, nepovoljne financijske uvjete.

Amerikanac sada smatra da bi se pobjedom nad Furyjem stvari mogle izokrenuti pa su tako i porasli njegovi apetiti.

“Nakon borbe s Furyjem mislim da bi raspodjela novca trebala biti u omjeru 60-40 u moju korist, ali samo zbog fanova bih pristao i na 50-50. Ispod toga ne idem”, jasan je bio prvak u razgovor s ThaBoxingVoiceom.

Naravno, ako zaista dođe do ovih pregovora, nešto će se pitati i Joshuinog promotora Eddieja Hearna koji je u prijašnjim razgovorima s Wilderom otišao toliko ‘daleko’ da je WBC-ovom prvaku nudio maksimalno 15 milijuna dolara ili udio u iznosu od 15 posto, a to samo po sebi govori koliko bi ovo mogli biti naporni pregovori…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI