Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wilder uoči borbe sa Szpilkom poručio Furyju: Obećaj da ćeš se boriti samnom nakon Klička (VIDEO) | Fight Site

Wilder uoči borbe sa Szpilkom poručio Furyju: Obećaj da ćeš se boriti samnom nakon Klička (VIDEO)

K1 / Boks 16.01.2016 18:33h Autor:

Screeshot

Boksački WBC prvak Deontay Wilder (35-0, 34 KO) čeka meč sa titulu s Arturom Szpilkom (20-1, 15 KO) u teškoj kategoriji u subotu u Brooklynu, a nakon toga planira izazvati novog svjetskog prvaka Tysona Furyja.

Wilder je na vaganju imao 103,4 kilograma, a Szpilka 101,1 kilogram. Szpilka je na odmjeravanju nakon vaganja vikao Wilderu: “Past ćeš”, a promotor Lou DiBella spriječio je fizički kontakt dvojice nabrijanih boksača.

“Osjećam se odlično. Ne mogu dočekati borbu. Iščekivanje i uzbuđenje zbog fanova mi je zagrijalo krv. Prošlo je 115 godina otkako je u Brooklynu održana borba za titulu i želim ju odraditi u velikom stilu”, poručio je Wilder i dodao:

“Trebam fantastičan nokaut koji će ljudi pamtiti. Puno potencijala se uspinje, stvaraju se novi prvaci, ponovo je uzbudljivo. Sretan sam što sam dio svega toga. Pogledajte ovu publiku, to je smisao boksa. 2016. će biti velika godia za boks i fanove. Tyson je rekao da bi se volio boriti samnom nakon Klička, i želim da mi to obeća. Nadam se da će se to dogoditi ove godine”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI