Wilder opisao kako će izgledati Furyjev nokaut: “Čitavo tijelo će mu se zarotirati, a onda će pljusnuti na pod”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 14:41h Autor:

Fury i Wilder

Tyson Fury (27-0, 19 KOs)  će 1. prosinca pokušati ponovno postati svjetski prvak u teškoj kategoriji po povratku u profesionalni boks. Na drugoj strani ringa u Staples Centru u Los Angelesu će stajati aktualni WBC šampion Deonatay Wilder (40-0, 39 KOs).

Obojica su neporaženi u profesionalnom ringu pa će jedan od njih dvojice te večeri ostati bez savršenog “scorea” (osim ako ne bude Draw naravno).

Ako se pita Wilder, on previše ne brine za sebe jer je 100 posto uvjeren da će nokautirati “Kralja cigana”.

“Već sam sve zamislio. Nisam siguran koliko ćemo rundi morati odraditi, ali rekao bih, ako moram pogađati, da će to biti od sredine meča pa nadalje. Sve ovisi koliko brzo ću se adaptirati na njegov stil. Ali čim napravim tu prilagodbu u ringu i čim pogodim čist udarac, bit će to stravičan nokaut”, izjavio je Wilder za Premier Boxing Champions te je nastavio:

“Gledat ćete pravu boksačku poslasticu. Bit će to jedan od onih nokauta u kojem će se tijelo Tysona Furyja zarotirati prije nego što pljusne na tlo. Bit će zanimljivo i uzbudljivo. Ne mogu dočekati. Ne idite na toalet jer bi mogli propustiti vrhunski nokaut.”

Iako su se na prvoj press konferenciji prepirali pa čak i naguravali, Wilder priznaje da mu se sviđa Fury i da su iza kulisa kamera prijateljski nastrojeni jedan naprema drugome.

“Tyson i ja smo prijatelji, ali ništa od ovog rivalstva nije odglumljeno. Možemo na stranu staviti prijateljstvo jer smo borci koji se moraju potući u ringu. Ako pogledate moj meč protiv Malika Scotta i nokaut u prvoj rundi. A on mi je poput brata”, objašnjava Wilder i zaključuje:

“Ovo će biti vrhunska borba, borba koja će ispuniti sva očekivanja. U meni će se ponovno probuditi ona zvijerka. Prebit ću Tysona Furyja u najvećem boksačkom meču godine!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI