Wilder instantno popljuvao Joshuu: “Nikad nije bio pravi prvak!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.06.2019 09:43h Autor:

Deontay Wilder

Deontay Wilder nije dugo čekao da bi krenuo likovati zbog poraza Anthonya Joshue. Rekao je kako se sada potvrdilo da Englez nikad nije bio pravi prvak, a dodao je da bi ovo trebala biti činjenica po pitanju toga tko je koga izbjegavao.

Već posljednje dvije godine pokušavalo se dogovoriti meč Anthonya Joshue i Deontaya Wildera. Joshuin tim je tim putem objašnjavao kako “Bronze Bomber” ima nerealne zahtjeve, dok je WBC prvak svijeta imao drugu priču. On je govorio kako se Joshua ne želi boriti protiv njega i da su zapravo to sve izlike i strategije da se meč izbjegne.

Nakon što je Joshua izgubio od Ruiza, naravno da je Wilder bio među prvima koji su imali što reći na taj ishod. On je u dvoranu odbio doći, no putem društvenih mreža je odmah iznio svoje viđenje stvari.

“On nikad nije bio pravi prvak. Cijela karijera mu se sastoji od laži i poklona. Sad imamo činjenice i znamo tko je bježao od koga”, napisao je Wilder na Twitteru.

Nedugo nakon toga, nadopunio je sam sebe još jednom objavom.

“Najgora stvar koju možeš napraviti u životu je odustati!”

Wilder je u svom posljednjem meču savladao Dominica Breazelea, a za idući je dogovorio revanš protiv Luisa Ortiza. Također, potvrdio je kako bi iduće godine trebao odraditi revanš s Tysonom Furyem. Sve je to znak kako je on svoje planove organizirao bez nade u meč protiv Joshue. No, likovanje nad njegovim porazom nikako ne treba čuditi. Ovako njegove titule i njegova nula u rubrici poraza automatski više vrijede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI