(VIDEO) Whyte i Chisora gotovo jednake težine, žestoki sukob timova dogodio se nakon vaganja

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.12.2018 12:05h Autor:

Dillian Whyte i Dereck Chisora

Dillian Whyte i Dereck Chisora u večerašnji meč ući se s gotovo jednakom težinom. Ipak, vaganje nije moglo proći mirno, odnosno Dereck Chisora se ponovno pobrinuo za još malo nabrijavanja.

Što se tiče težina, Whyte je na 111.8 kilograma, dok Chisora ima tek 150 grama manje od njega. Ono što je bitno u usporedbi s mečem održanim prije dvije godine je to da su obojica izrazito lakši nego onda. Osim toga, Whyte je čak sedam kilograma lakši nego što je bio za svoj posljednji meč, u kojem je ljetos savladao Josepha Parkera.

Pobjednik ovog meča mogao bi postati glavni kandidat za idućeg protivnika Anthonya Joshue, odnosno za mjesto na spektaklu koji bi se 13. travnja trebao održati na stadionu Wembley.

Nakon vaganja došlo je do kaotične situacije koju je uzrokovao Chisora. Naime, nakon što su boksači i timovi sišli s bine, Chisora je krenuo na jednog člana Whyteove pratnje. Došlo je do naguravanja, uključili su se cijeli timovi te su redari odjednom imali pune ruke posla. Chisora se nakon toga uspeo nazad na binu, odakle je zvao Whytea da se vrati gore, no ovaj je uspio ostati smiren i nije reagirao. Ipak, redarima je trebalo još neko vrijeme da smire nabrijane timove.

Ipak, ovo je zapravo sitnica u usporedbi s onim što je Chisora radio prije njihovog prošlog meča. Tada se najviše istaknula situacija kada je tijekom press konferencije na Whytea bacio stol. Što se tiče prvog meča, Whyte je upisao pobjedu podijeljenom odlukom sudaca, nakon meča koji je ponudio pregršt akcije te kojeg su oba boksača jedva dočekali na nogama. Nešto slično tome fanovi očekuju i večeras.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI