White: Teško je izaći na kraj s McGregorom i Mayweatherom, bliži se trenutak kada ću odustati od svega

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.05.2017 12:20h Autor:

Conor McGregor & Dana White

Predsjednik UFC-a Dana White, gostujući u emisiji “The Herd with Colin Cowherd”, diskutirao je o napretku u dogovorima meča između Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr. Najzanimljiviji dio intervjua je onaj gdje White priznaje kako je s obojicom boraca poprilično teško surađivati te kako se bliži trenutak kada će odustati od svega. Predsjednik UFC-a je dodao kako se želi fokusirati na kopmpaniju u kojoj je izgleda opet suvlasnik.

“Borba uopće nije blizu realizacije. Znao sam da će ovo biti noćna mora za dogovoriti, ako će se uopće moći dogovoriti. Očito se obojica žele boriti, ali što se događa? Hoće li doći do dogovora? To je veliko pitanje.” – iskren je bio White.

Na upit novinara hoće li imati snage izdržati dogovore i Mayweatherove prohtjeve, Dana je objasnio kako nije stvar samo u Mayweatheru.

“Ma uopće nije stvar u Mayweatheru. Nije Mayweather. Definitivno su obje strane teške. Neminovno će doći do trenutka kada ću reći da mi je dosta. Ovo nije moj posao, ovime se inače ne bavim.” – kazao je Dana.

Voditelj se osvrnuo i na veliku zaradu koju su braća Fertitta i White ostvarili pri prodaji UFC-a te upitao kako mu je to utjecalo na život.

“Sve je potpuno isto. Mislim, prodao sam svoj udjel skupa s Fertitama, ali ponovo sam suvlasnik u WME-IMG grupi, tako da sam ponovno nazad. Dižem se svaki dan i radim potpuno iste stvari, samo ovog puta bez Lorenza (Fertitta op.a)” – otkrio je zanimljivost novi-stari suvlasnik UFC-a.

Ostatak intervjua pogledajte niže…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI