White pronašao suca kojeg mrzi više od Mazzagattija!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.09.2011 06:37h Autor:

Dana White komentira dolazak na naše tržište!

Dana White je u subotu napokon našao suca kojeg više mrzi od Stevea Mazzagattija. No, ne radi se o niti jednom djelitelju pravde koji je bio zadužen za dvoboj UFC Fight Night 25 eventa nego o boksačkom sucu koji je kriv za skandal na meču Mayweathera i Ortiza.

Podsjećamo vas kako je White popljuvao Mazzagattija još 2009. godine.

“On sudac? Taj jebeni lik ne bi smio niti gledati MMA na televiziji, a kamo li ga voditi. Mislim da je to najgori sudac u povijesti borilačkih sportova. On je užasan. Mi ne biramo suce, to radi Atletska Komisija. Država ih bira. Nije da ne volim Mazzagattija, on je simpatičan čovjek. No, čovjek ne bi smio biti nigdje blizu borilačkih sportova”, tada je izjavio White.

Kontroverzni nokaut Mayweathera o kojem bruji cijeli svijet, ponukao je predsjednika UFC-a da nekoga izvrijeđa još više nego Stevea Mazzagattija.

“Što je to bilo? Oba borca su se prljavo ponijela, a sudac je bio katastrofičan. Ovo je najgori sudac u boksu, ali i bilo kojem drugom sportu. Nikada nije poslao borca u neutralan kut da bi mu oduzeo bod. Posebno nakon namjernog udarca glavom. To je razlog zbog kojeg i imaš suca u ringu. Ne možete kriviti borce. Sudac je tamo da bi sprječavao ovakve stvari. Ovo je najgori sudac ikada, upravo je upropastio borbu od više milijuna dolara”, napisao je White na svom Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI