Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White poslao poruku Mayweatheru: 50/50 je fer ponuda! | Fight Site

White poslao poruku Mayweatheru: 50/50 je fer ponuda!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.06.2017 09:40h Autor:

Mayweather i White (screenshot)

I dalje nema konačnog dogovora između Dane Whitea (čitaj UFC) i Floyda Mayweathera jr-a oko boksačkog dvoboja s Conorom McGregoroma. Predsjednik elitne promocije je u srijedu potvrdio da “i dalje nisu stigli do cilja, kada se govori o pregovorima s ‘The Money timom'”.

“I dalje nismo stigli do dogovora. Čak nismo niti razgovarali oko postotaka. Floyd može misliti što hoće,  ali mašinerija UFC-a i Conor McGreogor kao jedinstven borac je sam za sebe mašinerija… Smatram da bi podijela zarade 50-50 bila poštena”, poručuje znakovito White kojem tek predstoje pregovori oko podijele “pljena”.

Za sada se ne znaju detalji, odnosno koliko uistinu traži slavni boksač. Poznato je da je u mega dvoboju s Mannyjem Pacquiaom dobio 60-40 raspodijelu novca u svoju korist. No, White očito ne planira popustiti baš toliko.

“Prodat će se između 2.5 i 4 milijuna PPV-a”

Analitičari procjenjuju da bi ovaj PPV mogao dostići brojku od čak 4.5 milijuna prodanih prijenosa. White se slaže s tom brojkom iako naglašava:

“Vjerujem da će ovaj meč ostvariti, i ovo je konzervativna procjena, između 2.5 i 4 milijuna PPV-a. Neki drugi misle čak da će napraviti više. Vjerujem da će i na globalnom planu meč ubiti po zaradi. Conor McGregor i UFC su zaista vrlo popularni u Brzilu, u Australiji, u Velikoj Britaniji i drugim dijelovima Europe”, objašnjava predsjednik UFC-a i dodaje da je u ovom trenutku oko 75 posto šansi da će doći do konačnog dogovora.

“Vrlo sam nabrijan na ovaj meč i mislim da će se dogoditi. Ovi dečki bi trebali izmisliti nešto zaista nezamislivo da bi se izvukli iz konačnog dogovora. Mi smo spremni. A ono što nudimo je toliko pošteno, da poštenije ne može biti. Morate razumijeti da su Floyd i Haymon grupa ljudi koja je naviknuta raditi s najvećim smradovima što hodaju Zemljom. Mislim da je za njih pravo osvježenje raditi za nas. I da, ovime nisam arogantan. To su nam već i rekli. Mogu vidjeti da će se ovaj meč dogovoriti”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI