White popljuvao HBO-ovog komentatora: Senilan je i sramotan!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.09.2011 08:43h Autor:

Larry Merchand i Floyd Mayweather

Legendarni boksački komentator, Larry Mechant je privukao mnogo pažnje nakon subotnjeg dvoboja Floyda Mayweathera Jr. i Victora Ortiza.

Kontroverzni kraj borbe koji su mnogi vidjeli kao prljav potez novog prvaka svijeta, nagnao je Merchanta da postavi provokativno pitanje. Kada mu je Mayweather odgovorio istom mjerom, ovaj je ustvrdio da “bi ga razbio da je 50 godina mlađi”.

Informacije radi, Merchant ima 80 godina. Dana White nije propustio prokomentirati ovu situaciju. Dapače, s visoka se obratio čelnicima HBO-a sugeriravši da bi trebali otpustiti svog komentatora.

“Mislim da je ovo vrlo sramotno za HBO. Čovjek je senilan i više nije normalan. On ide provocirati Floyda, no Floyd mu može odgovoriti što god hoće, zar ne?”, objašnjava White svoj stav i dodaje:

“Cijeli život ne daje dovoljno poštovanja nekim boksačima, a sada bi se vratio 60 godina u prošlosti i nalupao bi Floyda. To tako ne ide, dajte molim vas. Što bi trebao Floyd napraviti u toj situaciju kada mu to kaže lik koji ima 102 godine.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI