White: Mislim da je Showtime isključio Conoru mikrofon (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.07.2017 12:04h Autor:

McGregor i White

Predsjednik UFC-a i jedan od najvećih promotora boksačkog super meča između Floyda Mayweathera i Conora McGregora, Dana White, se obratio novinarima nakon treće press konferencije na promotivnoj turneji koja se noćas zaustvila u New Yorku. White nema previše posla na ovim press konferencijama kao što je to slučaj s onim UFC-ovim gdje uglavnom vodi glavnu riječ. Sada uglavnom samo najavljuje svog UFC prvaka i pazi da ne dođe do fizičkog sukoba McGregora i Mayweathera.

Noćas u New Yorku je stvar gotovo eskalirala pa je novinare zanimalo koliko je prema njegovoj procjeni to bilo ozbiljno…

“Ne znam, malo je napeto gore. Brinem se zbog toga. Gledam sve kako su opušteni i ne brigaju. Ne znam, može se svašta dogoditi. Koliko ih uopće dugo pustiti da viču jedan na drugog kada se na kraju sučele licem u lice prije nego što nešto eskalira. Ja samo pazim da se ova dva ne dotiču fizički. U Torontu je bilo sklisko na pozornici, kao na ledu. Netko nešto napravi, krivo stane.. .Ovo nije moj šou, ja ne moram raditi ništa. Da je moj šou, neke stvari bi drugačije napravio. Za sada se brinem samo da se ova dva fizički ne diraju”, objašnjava White u videu.

Jedna od zanimljivijih tema proteklih dana u američkim medijima je bilo i isključivanje mikrofona Conoru McGregoru još na prvom press konferenciji u Los Angelesu. Irac je za tu “spačku” optužio Showtime televiziju tvrdeći da ga pokušavaju sabotirati. White se slaže sa svojom zvijezdom.

“Znate, Conor je počeo gotoviti neke stvari o Floydu i mikrofon je prestao raditi. I moj mirkrofon nije više radio. Iskreno, mislim da su ugasili mikrofone. I na kraju su ih morali ponovno upaliti sljedeći dan jer su ih fanovi ispljuvali”, tvrdi White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI