Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Mayweather je odbio raditi press konferenciju u Dublinu | Fight Site

White: Mayweather je odbio raditi press konferenciju u Dublinu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.07.2017 15:24h Autor:

McGregor, Mayweather Jr. i White

Los Angeles, Toronto, New York i London prestavljali su četiri stanice koje su Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr. posjetili tijekom turneje čija je zadaća bila što bolje promovirati meč rezerviran za 26. kolovoza.

Ako je vjerovati predsjedniku UFC-a Dani Whiteu, s njegove i McGregorove strane je postojala velika želja da se ova turneja zaustavi i u Dublinu, no do toga nije došlo isključivo zbog protivljenja neporažene boksačke zvijezde.

“Željeli smo učiniti ovu svjetsku turneju. Pričali smo o Teksasu, a očigledno je i Dublin imao smisla, ali nije postojala šansa da Floyd pristane na to”, izjavio je White nešto prije početka londonske press konferencije pa nadodao da je glavni razlog bio Mayweatherov strah da će se naći u poprilično neprijateljski nastrojenom okruženju, puno gorem od onog kakvo ga je dočekalo u Londonu.

“Oh, u potpunosti je bio protiv toga. Mi smo u Londonu koji je blizu Dublina i ovdje je neprijateljski teritorij za njega. Pa zamislite kako bi onda to izgledalo u Dublinu. Taj lik mora biti u nekom hotelu, doći do auta i voziti se do nekuda… Ni ja na njegovom mjestu ne bih išao u Dublin. Pričao sam i s Alom Haymondom o tome i on je rekao da neće ići u Dublin”, otkrio je White na druženju s medijima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI