White: Do nedjelje moram dogovoriti stvar s Conorom, inače se više ne želim zezati!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.05.2017 10:26h Autor:

Mayweather i McGregor (Instagram)

Dana White se očito ne šali kada je rekao da mu je dosta meča Mayweather vs. McGregor te da će vrlo brzo doći trenutak kada će od svega odustati i povući se. U najnovijem intervjuu za CBS Sports Radio, čelnik UFC-a je izjavio:

“Planiram sve riješiti do nedjelje i onda se okrenuti timu Mayweather i početi pregovore s njim. Ako zaista svi želimo da se meč obistini, moram djelovati u nekim vremenskim okvirima. Ponovno ponavljam, moram pregovarati s obje strane. Nema nikakvih garancija da će se meč i održati”, objašnjava White.

Prevedeno, McGregor je dobio dijete zbog kojeg se odlučio na pauzu od natjecanja u Octagonu, povratak GSP-a se prolongirao, a Ronda je nestala… Whiteu pod hitno treba njegova najveća zvijezda te je odlučio ubrzati stvar. Ukoliko se meč između McGregora i Mayweathera ne može realizirati, predsjednik UFC-a će vratiti Irca u kavez…

Prema Whiteovim predviđanjima Mayweather bi trebao zaraditi nešto preko 100 milijuna dolara, dok bi McGregoru otišlo oko 75 milijuna.

“Mislim da su šanse da se dogovorimo s McGregorom prilično dobre. Nadam se da ću onda već u ponedjeljak sjesti s timom Mayweather. Više se ne želim zezati s ovom stvari. Moram se fokusirati na svoj posao i druge stvari koje su vezane uz njega”, zaključuje White kojem je očito prekipjelo i koji želi preuzeti sve konce ove igre u svoje ruke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI