White blizu dogovora s McGregorom, prognozira da će zaraditi $75 milijuna!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.04.2017 13:34h Autor:

Dana White, Conor McGregor i Floyd Mayweather

Pregovori za borbu između Conora McGregora i Floyda Mayweathera konačno su se pomaknuli s mrtve točke. Predsjednik UFC-a, Dana White, za The Herd je otkrio da ovaj tjedan planira postići dogovor sa svojim borcem, a zatim se baca na pregovore s Mayweatherom. 

“Mislim da ću s McGregorom sve dogovoriti u idućih nekoliko dana, a onda ću se zaključati u sobu par dana s Mayweatherovim timom i vidjeti što možemo napraviti”, rekao je White u razgovoru s Colinom Cowherdom.

White se osvrnuo i na potencijalne honorare boraca i dao svoju procjenu.

“Sve ovisi o tome koliko će se borba prodati. I ako se proda dobro kao što smislim da može, Floyd će zaraditi nešto više od $100 milijuna, a Conor oko $75 milijuna.”

“Mayweather smatra da je on A-strana i da treba dobiti više. Nismo još počeli te pregovore. Htio sam prvo riješiti McGregora jer on ima ugovor sa mnom. Na kraju krajeva, ima li ova borba smisla za mene? Zaista nema. Ali Conor jako želi taj meč, i rekao sam već mnogo puta- taj mali mi je spasio neke velike borbe i ja sam za, pronaći ću riješenje.”

Što se Mayweathera tiče, White većinu pregovora planira voditi s njegovim savjetnikom, Alom Haymonom, ali nije siguran da će dogovor nužno i postići.

“U boksu očito morate dogovarati stvari poput veličine rukavica, sudaca, koliki će ring biti- puno stvari vezanih uz borbu. No, nisam još pričao s Mayweatherovim timom i tko zna. Što se Conora tiče, tu smo dobri. Ali moram postići dogovor s Mayweatherom, a to možda nije ni moguće. Možda ne možemo postići dogovor, ali vidjet ćemo. Obećao sam Conoru da ću napraviti sve što mogu, stoga to ću i napraviti.

Ovo neće biti UFC. To je boksački meč. Neće imati nikakve veze s UFC-om. Moj brend će s ovim očito biti povezan jer sam ja dio promocije i Conor je moj borac, ali to je to. Slušajte, ovja brend smo izgradili jer smo ljudima davali borbe koje žele gledati. Nema sumnje da ljudi žele vidjeti ovu borbu i ja ću dati sve od sebe kako bih je realizirao. Ne kažem da ću uspjeti, ali pokušat ću.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI