Vrijeme za finalni okršaj giganta: Pacquiao VS Marquez 4!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.12.2012 08:40h Autor:

Pacquiao VS Marquez

Tri međusobna okršaja već su iza Mannyja Pacquiaoa i Juana Manuela Marqueza, a još se uvijek ne može sa sigurnošću reći tko je bolji, iako gledano čisto statistički to je uvjerljivo Pacquiao.

Punih osam godina već traju okršaji Pacquiaoa i Marqueza. Trenutno im je međusobni omjer 2-0-1, prvi okršaj koji se održao 2004. godine proglašen je bez pobjednika, a kasnije je 2008. i 2011. godine pobjeđivao Manny, ali radilo se ipak o pobjedama koje nisu izgledalo odveć uvjerljivo.

Četvrti okršaj koji je na rasporedu 8. prosinca napokon bi nam trebao dati odgovor tko je od njih bolji, meč će biti odražen u velter kategoriji, pa ovog puta ulog neće biti nikakve pojasevi, ali da se malo zapapri situacija i podignu tenzije pobrinuo se WBO koji je odlučio pobjedniku dodijeliti titulu najboljeg borca desetljeća.

Iako mnogi smatraju kako bi Manny i ovog puta mogao stići do pobjede, nema sumnje da se 39-godišnji Juan odlično pripremio i kako nas čeka novi fantastični boksački okršaj koji bi trebao odgovoriti na veliko pitanje tko je definitivno bolji. Tko god pobijedio, nadamo se da će ovog puta njegovo slavlje biti uvjerljivo i bez ikakve mrlje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI