Vrhunski K-1 spektakl u Portorožu u Sloveniji (VIDEO)

K1 / Boks 02.08.2012 11:24h Autor:

Admiral Markets Fight Night

 

U subotu 18. kolovoza 2012. godine u 21h u dvorani u Portorožu temperatura će biti vrlo visoka, ali ne zbog ljetnih vrućina. Ona će biti povišena zbog vrhunskih sportaša koji će se natjecati u čak devet borbi po K-1 pravilima.

Prvi stand-up borilački spektakl po pravilima K-1 u Sloveniji u organizaciji je poznatih imena slovenske borilačke scene. Miran Fabjan s trenerom Dariom Grilancem i uz pomoć Jasmina Bečirovića ostvarit će san mnogih ljubitelja K-1 sa spektaklom bez premca – Admiral Markets Fight Night.

Popis borbi je zaista fantastičan.

U prvoj borbi nastupit će Toni Šude protiv Danijela Grabara iz Hrvatske, a u drugom meču večeri naći će se Slovenac Alen Brkić i Talijan Alberto Turello. Nakon njih slijedi okršaj Redža Ljutića iz Slovenije i Talijana Luce Grusovina.

U četvrtoj borbi publici će se predstaviti velika slovenska nada Grega Smole protiv Hrvata Augustina Miletića, a u ringu će ih naslijediti Samo Petje i talijanski predstavnik Fabio Di Marco.

Teška kategorija donijet će sam vrhunac iz Hrvatske. Ivan Stanić će se boriti protiv jednog od najboljih Slovenaca, Francija Grajša.

Rok Štrucl jedna je od nadolazećih zvijezdi u Sloveniji te će se boriti s iznimno opasnim Igorom Mihaljevićem iz Hrvatske, dok će Njemačku u Portorožu predstavljati Endre Piller koji će se naći u ringu protiv Jasmian Bečirovića.

Glavni meč večeri donijet će nam nastup sjajnog Slovenca Mirana Fabjana, trostrukog europskog prvaka u kategoriji do 81 kilogram. Protivnik će mu biti Švicarac Yoann Kongolo, koji na uglednom portalu Liverkick.com zauzima deseto mjesto na ljestvici najboljih boraca u srednjoj kategoriji.

Organizatori će napraviti sve kako bi priredili pravi spektakl u Portorožu, a vi u međuvremenu možete pogledati na YouTubeu kako se pripremaju borci.

Ulaznice je moguće kupiti na eventim.si te u svim poslovnicama Petrola u Sloveniji.

Admiral Markets Fight Night – Fight Card:

Miran Fabjan vs. Yoann Kongolo

Jasmin Bečirović vs. Endre Piller

Rok Štrucl vs. Igor Mihajlević

Franci Grajš vs. Ivan Stanić

Samo Petje vs. Fabio Di Marco

Grega Smole vs. Augustin Miletić

Redžo Ljutič vs. Luca Grusovin

Alen Brkić vs. Alberto Turello

Toni Šude vs. Danijel Grabar

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI