Vraća li se uskoro Badr Hari? Novi video ukazuje upravo na to!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.07.2018 12:41h Autor:

Badr Hari

Svijet kickboxinga s nestrpljenjem očekuje povratak Badra Harija, na što se gleda kao nešto što bi ovaj sport moglo podići iz problema u kojima se već neko vrijeme nalazi. Ako ćemo suditi po njegovom Instagram profilu, nešto tako nije daleko.

Još dok se nalazio pod odsluživanjem zatvorske kazne, iz krugova bliskih Badru Hariju govorilo se kako bi tijekom 2018. godine trebalo doći do meča kojeg kickboxing fanovi najviše iščekuju, onog između njega i Rica Verhoevena, odnosno revanša meča iz 2016. godine, kojeg je Verhoeven dobio nakon Harijeve ozljede u drugoj rundi. Fanovi Marokanca taj poraz nikako nisu uspjeli prežaliti i uvjereni su da je došao kao splet nesretnih okolnosti. Iz tog razloga s nestrpljenjem očekuju drugi meč, za koji vjeruju da će biti onaj gdje će njihov ljubimac pokazati kako je i dalje najbolji teškaš svijeta.

Hari se u veljači vratio u ring, no ne protiv Verhoevena, nego protiv Hesdya Gergesa, na Glory eventu u Rotterdamu. Upisao je pobjedu sudačkom odlukom nakon tri runde, no njegov nastup bio je daleko od impresivnog. Dojam je da je uistinu napravio više te da je skupio dovoljno bodova na sudačkim karticama za pobjedu, no nije viđeno gotovo ništa od onog “killer instincta” po kakvom je bio poznat i zbog čega je zapravo i prikupio toliko fanova. A fanovi Badra Harija, i to većina njih, nisu obični fanovi. U pitanju je ekipa čija predanost graniči gotovo s idoliziranjem ovog borca. I nadaju se kako će idući meč biti protiv Verhoevena.

Hoće li se to uskoro dogoditi, za sada ne zna nitko niti se o tako nečemu govori. No, Hari je u punom treningu, što svakako svjedoći pogled na njegov Instagram profil. Posljednja objava za njemu dolazi od sinoć te je u pitanju video na kojem vidimo Badrov trening. Sam po sebi, on izgleda odlično, a vjerujemo da mu je takva i forma. Ono najvažnije ipak se nalazi u glavi, a tu ne znamo koliko je spreman i koliko može pružiti. Najbolji dokaz za to dobiti ćemo kada ponovno uđe u ring. Hoće li to biti uskoro? Prema videu koji se nalazi ispod teksta bi odgovor vrlo lako mogao biti pozitivan.

D E D I C A T I O N #TheyAreNotPrepared #OnlyOneCrown #HungryChamp

Objavu dijeli Badr Hari (@badrhariofficial)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI