Vraća li se najveći boksački filmski negativac? (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.08.2017 22:32h Autor:

Ivan Drago

Bivša akcijska glumačka zvijezda, Dolph Lundgren, na svom je Instagram profilu postavio nekoliko objava kojima se da zaključiti kako će na filmu uskoro oživjeti zapravo najpoznatiji lik koji je odigrao u karijeri, onaj boksača Ivana Drage.

59-godišnji Lundgren je ruskog boksača odigrao u jednom od najpopularnijih dijelova Rocky serijala, njegovom četvrtom dijelu, koji je snimljen 1985. godine. Sjećamo se kako je “ruski eksperiment” prvo u ringu udarcima ubio Apolla Creeda, da bi zatim Rocky izvukao nadljudske snage te je na kraju filma ipak uspio nokautirati nevjerojatno snažnog borca u njihovom meču.

Drago je do dan danas ostavio vjerojatno najpoznatiji “negativac” u bilo kojem filmu boksačke tematike, a Lundgren nakon njega nije uspio postići jednako pamtljivu ulogu, unatoč tome što je u idućih deset godina snimio nebrojeno akcijskih filmova, gdje je u pravilu igrao glavnu ulogu. Ako je vjerovati onome što je postavio na Instagramu, Drago se vraća 32 godine kasnije.

Naime, Stallone je prije dvije godine snimio film “Creed”, gdje je u prvom plan sin Apolla Creeda, također boksač. Nakon uspjeha prvog dijela, odlučili su snimiti i drugi te se čini da bi se među likovima mogao naći Ivan Drago. Naime, Lundgren je na Instagram profilu prvo postavio sliku svog popularnog lika, da bi nakon toga objavio i video treninga uz hashtagove koji puno govore. #sylvesterstallone #creed2 #ivandrago.

Vraća li to Stallone uistinu lik Ivana Draga u filmski svijet ili Lundgren pokušava njega navesti na to? To trenutno ne možemo znati. Kao što ne možemo znati u kakvom bi se Drago vratio izdanju, gledajući da je Dolph na pragu 60. godine života. No, svakako je zanimljiva ideja, pa makar u ulozi trenera nekog potentnog ruskog boksača.

Objavu dijeli Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI