Vraća se K-1! It’s Showtime sklopio ugovor s novom K-1 organizacijom

K1 / Boks 06.03.2012 14:38h Autor:

K-1 logo

Nizozemska promocija poslala je priopćenje u kojem stoji da je potpisala višegodišnji ugovor s vlasnikom K-1 etikete, Mikeom Kimom. Njegova kompanija registrirana je u Hong Kongu i zove se K-1 Global.

U objavi piše:

“Iako nova kompanija nije imala nikavu obvezu prema našoj tvrtki i borcima, K-1 je ovog tjedna isplatio sve naše borce. To znači da je svaki borac dobio bonus za potpis ugovora u visini 50% iznosa koji mu je dugovao prijašnji vlasnik FEG.

K-1 će već ove godine organizirati četiri velike priredbe, uključujući Final 16 i Final 8 u teškoj i u kategoriji do 70 kilograma. Za tri tjedna sve će biti objavljeno.

Sljedeći It’s Showtimeovi borci već su potpisali ugovor s K-1:

Daniel Ghita, Tyrone Spong, Hesdy Gerges, Paul Slowinski, Rico Verhoeven, Anderson ‘Braddock’ Silva, Ben Edwards, Melvin Manhoef, Sergej Laschenko, Mourad Bouzidi, Dževad Poturak, Chahid Oulad El Hadj, Gago Drago i Andy Ristie.

Ovog tjedna ugovore s K-1 trebali bi potpisati: Ruslan Karaev, Harut Grigorian, Chris Ngimbi itd.

Još nekoliko velikih imena iz svijeta kick boksa potpisalo je ugovore, ali oni nisu pod ugovorom s It’s Showtimeom, pa ćemo pričekati da K-1 Global objavi njihova imena.”

Da ovo nije samo  još jedna od silnih priča koje smo čuli proteklih mjeseci možda i svjedoči danas objavljena vijest o povlačenju Andyja Souwera iz meča s Johanom Fauveauom zakazanog za 19. svibnja. Kao razlog odustajanja Nizozemac je naveo obveze prema K-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI