Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vladimir Kličko udario Wacha u glavu 425 puta! (VIDEO) | Fight Site

Vladimir Kličko udario Wacha u glavu 425 puta! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.11.2012 12:20h Autor:

Vladimir Kličko

Fantastičan meč Vladimira Klička zahvaljujući danas otkrivenim podatcima postaje još fascinantniji kada saznate koliko je puta svog protivnika udario u glavu.

Prošla subotnja večer bila je rezervirana za novu obranu titula prvaka koje posjeduje sjajni Vladimir Kličko. Iako ponekad mečevi braće Kličko znaju biti čak i pomalo dosadni, to proteklog vikenda ni približno nije bio slučaj. Imali smo priliku gledati fantastičnih 12 rundi, a mnogi su ostali iznimno iznenađeni što je sve uspio preživjeti Vladimir protivnik Mariusz Wach.

Poljski boksač samo je u jednom navratu uspio malo ozbiljnije ugroziti Vladimira, a tijekom 36 minuta meča primio je ogroman broj udaraca. Statističari su prebrojali da je Wach primio čak 425 udaraca u glavu. Možemo biti i precizniji od toga, Vladimir je 310 udaraca uputio lijevom, a 115 udaraca desnom rukom.

Otišlo se i korak dalje, pa se na temelju Vladimire težine, visine i brzine izračunalo da je u prosjeku svaki udarac lijevom rukom predstavljao "težinu" od 50 kilograma, dok je udarac desnom rukom biti duplo jači. Zbrojeno to bi ispalo da je pretrpio udarce teške ukopno čak 27 tona.

Wach je nakon meča čak rekao da se bojao da njegov trener ne bi ubacio ručnik u ring i predao meč, Poljaku je očito bilo stalo da pokaže koliko može izdržati i to je definitivno dokazao. Izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom, ali veliki broj pohvala nakon meča otišao je također i na njegov račun potpuno zasluženo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI