Vladimir Kličko i dalje sparira punim intenzitetom (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.09.2018 14:42h Autor:

Vladimir Kličko

Iako je prije gotovo godinu i pol dana odradio svoj posljednji meč, a malo nakon toga se i službeno umirovio, Vladimir Kličko i dalje radi u dvorani kao da je profesionalac koji se priprema za meč. To je lako zaključiti iz snimke sparinga koji je objavio na svom Instagram profilu.

Vladimira se u posljednje vrijeme može vidjeti svuda po svijetu. Putuje, promovira boks i svoju “Klitschko Foundation” udrugu te se druži s ljudima i jednostavno uživa u životu kakav je svojim rezultatima apsolutno zaslužio. No, ovaj vječni primjer pravog sportaša i boksača nije napustio ono čime se proslavio. Još uvijek redovno pronalazi vrijeme za trening preko kojega namjerava ostati u formi, no daleko od toga da je previše smanjio intenzitet istog.

Po tome kako izgleda njegov sparing bi mnogi pretpostavili kako se nalazi u pripremama za meč, iako je naglasio da se od njega povratak neće vidjeti. 42-godišnji Ukrajinac u karijeri je odrado 69 mečeva, upisavši 64 pobjeda, a neporažen je bio od 2004. do 2015. godine, kada je naredao 22 pobjede u nizu, uz jedan od najdužih teškaških šampionskih staževa u povijesti profesionalnog boksa. Osim toga, osvajač je olimpijskog zlata u Atlanti 1996. godine, što ga u zbroju svakako čini jednim od najuspješnijih boksača u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI